Admir Dahati

Admir Dahati është poet. Lindi më 2005, në Shkodër. Është autor i një libri, të titulluar “Lamsh”, të cilin e ka botuar gjatë vitit të tretë si gjimnazist, edhe pse krijimtaria letrare ka filluar që në moshë të vogël, gjithashtu i vlerësuar si fitues i disa çmimeve letrare dhe jo vetëm. Tashmë student i degës së Psikologjisë.

Nga Admir Dahati

Kopertina e librit Lamsh

Lamsh

500 Lekë

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.