Lexo libra shqip
kudo që ndodhesh

Platforma e parë shqiptare
për tregtimin e librave elektronikë

Krijo llogari Shiko librat

Platformë tregtare ku mund të blini dhe shisni libra dixhital në gjuhën shqipe.

Kopertina e librit KATËRDHETË E PAK
Kopertina e librit Anormale

Poezi

>

shiko librat

Kopertina e librit Sikur të ishte dashuri
Kopertina e librit I HUAJI

Roman

>

shiko librat

Kopertina e librit Ejani në botën tuaj
Kopertina e librit Astronauti dhe jashtëtokësori

Për fëmijë

>

shiko librat

Librat më të fundit

Shiko më shumë
Shiko më shumë libra

Revistat

Shiko më shumë
Business Magazine 30

Business Magazine

Business Magazine 30

500 Lekë

Artikujt e fundit

Shiko më shumë
Një nisje e re për autorët që dëshirojnë të shesin librat e tyre

Një nisje e re për autorët që dëshirojnë të shesin librat e tyre

Një rrugë e re drejt suksesit letrar është hapur për autorët që janë të gatshëm të ndajnë veprat e tyre me botën. Me platformën Libroteka.al, ata kanë një partner të fuqi...

Lexoni më shumë
Biblioteka virtuale në Shqipëri

Biblioteka virtuale në Shqipëri

Leximi është një udhëtim magjik i mendjes që na hap dritare të panjohura të imagjinatës dhe dijes. Por me kalimin e kohës dhe avancimin e teknologjisë, mënyra se si lexoj...

Lexoni më shumë
Pse të lexojmë revista digjtale?

Pse të lexojmë revista digjtale?

Në një botë që po zhvillohet me një shpejtësi të mahnitshme në fushën e teknologjisë dhe internetit, leximi i revistave tradicionale po pëson një transformim të ndjeshëm....

Lexoni më shumë

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.