Enrik Voja

Enrik Voja ka lindur në 10 Mars 1989 në Elbasan. Pasi përfundoi studimet, për Shkenca Sociale në universitetin "Ismail Qemali", Vlorë, ai iu bashkua radhëve të Forcave të Armatosura.
Me një eksperiencë 15 vjeçare, kryesisht në mësimdhënie, ai shërben si instruktor taktike në Akademinë e Nënoficerëve.

Enrik Voja është autor i romanit "I Huaji".

"I HUAJI", një roman drithërues nga Voja.
Dramë, romancë, aksion, krim dhe aventurë.
Bazuar në një histori të vërtetë, autori vjen përpara jush me një libër që përcjell mesazhe të forta. Lidhja me natyrën, dashuria platonike, miqësitë e vërteta dhe dashuria për katërputroshët mbizotërojnë në rrugëtimin e historisë së "I huaji".

Së shpejti vjen sërisht me romanin e tij të dytë "Ghost në familje".

Ky është një roman dedikuar qenushes së tij. Në këtë libër, autori tregon copëza jete të familjes së tij dhe qenushes "husky", nxitur nga dëshira për të kënaqur mendjet skeptike, në kërkim të njohjes, kulturës dhe epmatisë ndaj kafshëve.

Nga Enrik Voja

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.