Business Magazine 30

Shpërndaje në:

Business Magazine

Business Magazine 30
Çmimi:

500 Lekë

Business Mag Albania është revista e parë mediatike dedikuar Sipërmarrjes dhe Inovacionit në Shqipëri. Nxisim shpirtin e Sipërmarrjes dhe ju ndihmojmë të rriteni. Besojmë se Sipërmarrja është motorri që vë në lëvizje njerëzit, të cilët bëjnë të mundur ndryshime me impakt në komunitetin ku jetojmë! Në Business Mag Albania ne besojmë te forca e komunitetit që kemi ndërtuar! Gjithashtu, besojmë te parimi i shkëmbimit të njohurive; Ndihmojmë të ekspozoheni ndaj industrive të ndryshme, duke ndarë ekspertizat tuaja në formën e artikujve dhe trajnimeve dhe njëkohësisht të gjeni ekspertiza që ju nevojiten nga ekspertë të sektorëve të ndryshëm. Në rrugëtimin tonë që prej vitit 2015, në mbështetje të zhvillimit të ekosistemit të Sipërmarrjes dhe Inovacionit kuptuam se të vetëm nuk mund t’i bëjmë gjërat. Andaj vijmë te ju me formatin print dhe presim gjithnjë kritika dhe vlerësime. Bëhu dhe ti pjesë e Business Magazine sot!

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.