Kopertina e librit Betejat civile për lumenjt e egër

Shpërndaje në:

Betejat civile për lumenjt e egër

Çmimi:

1000 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Formati PDF
Data e botimit 15-07-2016
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 208

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Pse nuk duhet të ndërtohen HEC-et mbi Vjosë e Valbonë apo mbi Lumë e Osumë.

Tek çdo gjë e natyrës ka diçka të admirueshme. Te lumi Vjosë e Valbonë, gjithëçka është e mrekullueshme.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.