Erget Cenolli

Erget Cenolli ka lindur dhe është banues i qytetit të Korçës prej vitit 1961. Ka kryer studimet për Gjuhë Shqipe e Letërsi në Universitetin Publik të Tiranës. Është mësues i Gjuhës Shqipe. Ka botuar katër libra. "Fjalët me një rrokje në gjuhën shqipe", "Histora e shkronjave", "Frymëmarrja e mençur" dhe "Vdekja më e dobishme se jeta".

Nga Erget Cenolli

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.