Kopertina e librit "Meritocracy vs. Antimeritocracy" Shkrim

Shpërndaje në:

"Meritocracy vs. Antimeritocracy" Shkrim

Çmimi:

10 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Filozofi
Formati PDF
Shtëpia botuese Libroteka
Data e botimit 23 Dhjetor 2018
Gjuha Anglisht
Numri i faqeve 2

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

I'll tell you what the root of evil in a society is. Ayn Rand has told you multiple times before I was even
born, but you chose not to listen to her or maybe you haven't even read her thoughts, because you
were too busy prejudicing her.

The root of evil in a society is the opposite of meritocracy.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me ""Meritocracy vs. Antimeritocracy" Shkrim"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.