Kopertina e librit Thrice Fallen

Shpërndaje në:

Thrice Fallen

Çmimi:

800 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Filozofi
Formati PDF
Data e botimit 13-03-2022
Gjuha Anglisht
Numri i faqeve 110
ISBN 9798432789273

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Every Fool has to create a philosophy, otherwise he expires… and every philosophy has an expiry date, such is the play.

There, there, why worry? The fool ain’t friendless, the Gods love him, for but he can see them as friends, and you know, those loved by the Gods, well…

P.S. I’ve already forgotten what I’ve written. Have I become a Divine Fool?

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Thrice Fallen"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.