Kopertina e librit Paniko-Demia Vol.3

Shpërndaje në:

Paniko-Demia Vol.3

Çmimi:

3000 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Mjekësi
Formati PDF
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 392
ISBN 978-9928-372-23-9

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Në këtë libër do të jepet gjithë bashkëpunimi me mendimin racional të botës, për t’i shërbyer më tej qytetarëve shqiptarë sipas një mënyre me 101 vezhgime në syrin e mbrojtësit të të drejtave të njeriut dhe të natyrës. Mund të jetë nga të paktët libra të autorit dhe të shumë syreshëve të tjerë shkrimtarë apo dijetarë, ku përzjehen kaq vrullshëm e kaq lidhshëm disiplinat e shumta si gjeoshkencë, hidrogjeologji, mjedis, gjeomjedis, ekologji, shëndet publik, mjekësi, histori, biolgji, anatomi, kimi, fizik (fushë elektromanjetikë), doktrinë joge, ngrohje globale, psikologji e kafshëve, psikologji ushqyerje deri në avokati e jurisprudencë. Autori, fillimisht vendosi një ‘puzlle’ si subjekt të këtij libri, ku gjatë shtjellimit dhe përpjekjeve për ta mbushur atë arrin në konkluzione shkencore, aspak konspirative, aspak diletante, aspak thjesht ‘narrative’ tregimtare, aspak e pa plotësuar, por në të gjitha rastet, sipas parimit inxhinierik që poligoni (koncepti, mendimi, çështja) të mbyllet.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Paniko-Demia Vol.3"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.