Kopertina e librit Shtatë mithet (gënjeshtrat e mëdha) që nuk na ruajtën nga Covidi

Shpërndaje në:

Shtatë mithet (gënjeshtrat e mëdha) që nuk na ruajtën nga Covidi

Çmimi:

1000 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Mjekësi
Formati PDF
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 74

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Mos u çudisni se gjithë trupi është kimi që prodhohet nga truri e mendja, që shumiccën e ngacmimeve e merr nga jashtë nga mënyra e perceptimit që ai ka mbi këta faktorë. A nuk është rasti fakt që kur një të burgosuri i dhanë asperinë dhe i thanë se është helm, dhe ai e ndjeu si helm, dhe hëngri bukë e fiq, vdiq. A nuk ështtë rasti fakt, që një prifti në burg i jepnin urinë dhe ai e bekonte dhe e pinte si me qenë ujë glinë, dhe rrojti sa deshi. A nuk ështtë rasti fakt, që dikushi që ndiqej nga roja e vreshtës kapërxeu një kanal shumë të gjerë, për shkak se trupi i prodhoi një adrenalinë. Pra, kimia e trupit ndyshon e nxitet nga hormonet që lëshojnë truri e mendja, varet se ç‘kimi kanë këto hormone, acide që djegin e vrasin, bazike që prap djegin e vrasin apo neutrale që baraspeshojnë aktivitetin. Epo paspandemia e ka PH nën 5 dhe mbi 9, të dyja vrastare për jetën e çdo qenie të gjallë, jo më për njeriun dhe njerëzimin. Ndaj ruani, trurin dhe mendjen, pyesni shtatë a tetë, dhe bëni si dini vetë.
Një gjë është e sigurtë që njeriu dhe njerëzimi nuk është më si më parë. Ç‘ekuilibrimi po mbizotëron, dhe pikërisht këtë duan ata - njerëz si kalë karroce, pa krenari, pa dinjitet dhe pa liri - vlera të lindura bashkë me njeriun e njerëzimin.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Shtatë mithet (gënjeshtrat e mëdha) që nuk na ruajtën nga Covidi"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.