Kopertina e librit Tenenmbule

Shpërndaje në:

Tenenmbule

Çmimi:

500 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Fantastiko - shkencor
Formati PDF
Shtëpia botuese Edlora
Data e botimit 17-11-2021
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 246
ISBN 978-9928-333-37-7

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Përmbledhja Historia e Tenenmbules është historia e një qyteti të kontrolluar nga një diktaturë mistike me shfaqjen sipërfaqesore të një biznesmeni që ka monopolizuar tregun në çdo sektor, dhe të një periferie ku janë hedhur si mbetje të gjithë devijantët, të ndryshmit që nuk pranohen në qytet.

Vetëm një personazh, si simbol i rebelimit nga të dy botët, Rinor Andini, do të bëjë paradoksalisht bashkimin e të dy ndarjeve në unifikimin nëpërmjet të ndryshmes, nëpërmjet lirisë së mendimit, me anën e një revolucioni muzikor.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.