Dallandyshe Lusha Bushi

Lindur në Luz të Kavajës, në vitin 1969. Ka mbaruar studimet e larta në degën gjuhë-letërsi. Pasioni i letërsisë i ka lindur që në moshën e ulët shkollore. Është nënë e dy fëmijëve Ky është libri i saj i parë e pas këtij libri ajo ka gati në dorëshkrim dhe të tjerë libra. Sot jeton mes qyteteve Milano dhe Bruksel. Me an të këtij libri të parë të saj ajo ndan dhimbjen e personale, me lexuesin e gjërë në Shqipëri po dhe në Evropë. Libri është jo vetëm përjetim personal i familjes së saj, por dhe një lloj misioni për të gjithë ata që ndodhen në këtë situatë

Nga Dallandyshe Lusha Bushi

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.