Iva Nikolli

Iva Nikolli ka lindur në Durrës më 9 shtator të vitit 2002. Në 2018 ka publikuar romanin e saj të parë të titulluar "Vetëm për ty" i cili fitoi çmimin inkurajues në panairin e librit të 21-të (Tiranë).
Në nëntor të këtij viti botoi dhe librin e saj të dytë të titulluar "Kur të jemi", aktualisht jeton dhe studion në Romë, Itali.

Nga Iva Nikolli

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.