Jonida Çelaj

Jonida Çelaj, ka lindur në Vlorë, më maj të vitit 2000.
Autorja e re ka përfunduar studimet e larta në universitetin "Ismail Qemali" Vlorë, në degën Gjuhë shqipe dhe Letërsi.
Është autore e dy vëllimeve në llojin "poezi" dhe "roman".
"Fllade frymëzimi" dhe "Jon si deti", titullohen dy botimet e saj.

Nga Jonida Çelaj

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.