Neviana Shehi

Neviana Shehi u lind në Durrës ku mbaroi shkollën fillore dhe të mesme, kurse në Berlin të Gjermanisë atë sipëror. Më shumë se 20 vjet jeton në Itali, ndërkaq deri më tani ka botuar tri përmbledhje me poezi: 'Vjeshtë Fatesh', 'Përtej valëve' dhe 'Burri i netëve të mia'. Poezitë e saj janë përkthyer edhe në italisht, gjermanisht, greqisht edhe rumanisht.

Nga Neviana Shehi

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.