Kopertina e librit Deti i Natës

Shpërndaje në:

Deti i Natës

Çmimi:

360 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Poezi
Formati PDF
Shtëpia botuese Konica Press
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 84

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

I konceptuar jashtë skemave që zakonisht jemi mësuar t’i shohim, vëllimi “Deti i natës” është një kombinim i suksesshëm midis poezisë haiku, sentencave filozofike dhe vargjeve poetike, të cilat kur të lexohen si tërësi, lënë një përshtypje të jashtëzakonshme shpirtërore, duke nxjerrë në pah fuqinë e poezisë si kategori estetike. “Deti i natës”, është një libër, i cili lexuesin do ta bëjë të ndjejë plotësimin e shumë zbrazëtive shpirtërore, të cilat ndonjëherë edhe na mundojnë. Deti si lajtmotiv i këtij libri është në funksionin e metaforës, është në funksion të dhimbjes, sepse edhe vetë autorja e ka kapërcyer, por gjithnjë kokën e ka mbajtur prapa, duke e shikuar bregun e vendlindjes, që në fakt do të shndërrohet në bregun e dhimbjes. “Deti i natës” ofron një lexim shpirtëror, një lexim që lë mbresa të thella, sepse pikërisht heshtja e detit të natës në fakt është zëri që kumbon dhe që dëgjohet thellë në subkoshiencën tonë.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Deti i Natës"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.