Orgesa Kodhelaj

Orgesa Kodhelaj është një vajzë 20 vjeçare e lindur në Greqi. Studion për Gjuhësi në Univerisity of the Aegean në Rodos, një ishull të Greqisë. Që e vogël ka qënë e dashuruar me shkrimin, poezin dhe përkthimin gjithashtu, në të cilën deg shpreson që të vazhdojë. Libri i saj i parë u botua në vitin 2023 në gjuhën shqipe i quajtur "Ndjenjë", nga Botimet Ada. Gjithashtu, ka blogun e saj "GesisBlog.Blogspot" në të cilin poston artikuj me një shumëllojshmëri temash në të dyja gjuhët. Mund ta gjëni dhe ta kontaktoni në Instagramin e shkrimeve të saj të emëruar @orgiwrites.

Nga Orgesa Kodhelaj

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.