Kopertina e librit Formimi Profesional Praktikat Infermierore Protokollet e Kujdesit Infermier

Shpërndaje në:

Formimi Profesional Praktikat Infermierore Protokollet e Kujdesit Infermier

Çmimi:

1500 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Mjekësi
Formati PDF
Shtëpia botuese Dea print
Data e botimit 2018
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 402
ISBN 978-9928-4415-5-3

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Libri "Formimi Profesional në Praktikat Infermierore dhe Protokollet e Kujdesit Infermier" i integruar në katalogun e librave infermierorë është një burim i rëndësishëm për studentët e infermierisë dhe infermierët në praktikë që synojnë të thellojnë njohuritë e tyre dhe të përparojnë në fushën e kujdesit shëndetësor.

Ky libër trajton temat si:

Bazat e Praktikës Infermierore: Diskuton për elementët themelorë të kujdesit infermieror, duke përfshirë procedurat e sigurta dhe etikën profesionale.

Protokollet e Kujdesit: Ofron një pasqyrë të protokolleve standarde të kujdesit për një gamë të gjerë të gjendjeve shëndetësore.

Kujdesi Bazuar në Evidencë: Diskuton për rëndësinë e praktikës së bazuar në evidencë në ofrimin e kujdesit infermieror, duke përfshirë analizën e literaturës shkencore dhe aplikimin e rezultateve të kërkimeve në praktikën klinike.

Formimi Profesional: Ofrohet një qasje në zhvillimin profesional të infermierit, duke përfshirë strategjitë për vazhdimin e edukimit dhe përparimin në karrierë.

Ky burim informacioni është i dobishëm për të rritur aftësitë e praktikës dhe për të siguruar një kujdes të cilësisë së lartë për pacientët. Duke u mbështetur në protokollet standarde dhe në njohuritë e fundit shkencore, infermierët mund të sigurojnë një kujdes të përshtatshëm dhe të efektshëm për pacientët në të gjitha nivelet e kujdesit shëndetësor.Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Formimi Profesional Praktikat Infermierore Protokollet e Kujdesit Infermier"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.