Kopertina e librit Infermieri në Obstetrikë-Gjinekologji dhe Shëndet Riprodhues

Shpërndaje në:

Infermieri në Obstetrikë-Gjinekologji dhe Shëndet Riprodhues

Çmimi:

700 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Mjekësi
Formati PDF
Shtëpia botuese Real – Stamp Tiranë
Data e botimit 2017
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 191
ISBN 978-9928-4415-3-9

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Libri "Infermieri në Obstetrikë-Gjinekologji dhe Shëndet Riprodhues" si pjesë e pandarë e katalogut të librave për infermierë është një burim i rëndësishëm për infermierët që punojnë në fushën e kujdesit shëndetësor në fushën e obstetrikë gjinekologjisë. Përmes tij, lexuesit mund të marrin informacione të përgjithshme dhe specifike për kujdesin e ofruar gjatë shtatzënisë, lindjes dhe pas lindjes, si dhe për kujdesin e përgjithshëm të shëndetit riprodhues.

Libri trajton temat si:

Kujdesi prenatal: Përfshin vlerësimin e gjendjes së shëndetit të grave shtatzëna dhe ofrimin e kujdesit për të siguruar një shtatzëni të shëndetshme dhe një lindje të sigurt.

Kujdesi gjatë lindjes: Diskuton për procesin e lindjes, ndërhyrjet e nevojshme për të siguruar një lindje të sigurt dhe të suksesshme për nënën dhe foshnjën.

Kujdesi pas lindjes: Përfshin vlerësimin dhe trajtimin e problemeve të mundshme pas lindjes, si dhe mbështetjen dhe edukimin shëndetësor.
Diskuton për ndryshimet e natyrshme dhe sëmundjet që mund të prekin sistemin riprodhues të grave. Përmes informacioneve të tij, infermierët mund të përparojnë në aftësitë e tyre për të ofruar kujdes të specializuar dhe të përshtatur për nevojat e grave në fushën e obstetrikës, gjinekologjisë dhe shëndetit riprodhues.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Infermieri në Obstetrikë-Gjinekologji dhe Shëndet Riprodhues"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.