Kopertina e librit Infermieristika e Pergjithshme dhe Klinike

Shpërndaje në:

Infermieristika e Pergjithshme dhe Klinike

Çmimi:

1500 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Mjekësi
Formati PDF
Shtëpia botuese Real – Stamp Tiranë
Data e botimit 2017
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 425
ISBN 978-9928-4415-1-5

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Infermieristika e përgjithshme dhe klinike është pjesë e katalogut të librave për infermierë dhe përfshin një gamë të gjerë të detyrave dhe detyrimeve për infermierët në shërbime shëndetësore. Përveç ofrimit të kujdesit bazik dhe të avancuar shëndetësor për pacientët në mjediset klinike, infermierët gjithashtu janë përgjegjës për të siguruar mbështetje emocionale dhe edukim për pacientët dhe familjet e tyre. Kjo fushë e studimit përfshin gjithashtu zhvillimin e njohurive dhe aftësive në aspekte të tilla si vlerësimi i pacientëve, menaxhimi i kohës, komunikimi efektiv, dhe promovimi i shëndetit dhe parandalimi i sëmundjeve. Infermieristika klinike, në veçanti, fokusohet në aplikimin e njohurive dhe praktikave të infermierisë në mjediset shëndetësore, duke përfshirë spitalet, qendra klinike, dhe ambiente të tjera ku kujdesi shëndetësor ofrohet.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Infermieristika e Pergjithshme dhe Klinike"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.