Gerta Veliu

Kush është Gerta Veliu?
Nutricioniste dhe trajnuese ushqimi e certifikuar per bebe dhe femije.

Nënë e dy cunave Noah dhe Joen që jeton me familjen e saj në shtetin Norvegjez.
Ka mbaruar studimet në inxhinjeri me tre vite bachelor dhe dy vite master shkencor.
Ka punuar në Norvegji per 6 vite në cerdhe dhe kopësht.

Sot drejton biznesin e saj ne Norvegji ku ofron libra e-book me receta per cdo grupmoshe si dhe dy trajnime ushqyerje me metodat me bashkohore te mireushqyerjes.

Pomovuese e vetushqyerjes dhe pincipeve te duhura ne ushqyerjen shendetshem, sot ajo keshillon mijra prinder ku adreson me profesionalizem problematikat e femijve te tyre «Picky Eater».
E suksesshme ne fushen e saj dhe e para ne shqiperi qe sjell keto metoda permes trajnimeve te saj online.

Nga Gerta Veliu

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.