Kopertina e librit Menuja ime 6 - 12 muaj

Shpërndaje në:

Menuja ime 6 - 12 muaj

Çmimi:

3200 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoritë Kuzhinë, Edukim, Prindërim, Për fëmijë
Formati PDF
Data e botimit 24-06-2022
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 66

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Nje liber me disa menu javore per 3 vaktet kryesore.
Larmishmeri recetash per te siguruar shumellojshmeri vlerash ushqyese.
Keshilla per cdo recete dhe ushqyerjen.
Informacione per vlerat ushqimore per cdo produkt per 100 gram.
Bazuar ne keshillat e metodes Baby Led Weaning te ushqyerjes.
Ndihmon ne kalimin nga tekstura purete ne teksturen reale te ushqimit.
Ndihmon ne autonomine e ushqyerjes te femija.

Shpjegime per perdorimin e librit:
- Cdo recete i pershtatet moshes dhe zhvillimit motorik te femijes.
-Nese ka ushqime te pa provuara me pare, rekomandohet testimi i tyre vecmas perpara se te perdoret ne receta.
-Recetat nisin pas prova e te para te ushqimit te femijes prej 6M deri 12M.
-Recetat te vlefshme edhe mbi 12M nese ofrohen ne teksturen reale te ushqimeve.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
100%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

1 përshtypje

Zenel B

O Gerta, po si shumë po kërkon për 66 faqe.

0 0

Libra të ngjashëm me "Menuja ime 6 - 12 muaj"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.