Kopertina e librit Deklarata Universale e te Drejtave te Njeriut

Shpërndaje në:

Deklarata Universale e te Drejtave te Njeriut

Çmimi:

600 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Ligjore
Formati ePub
Shtëpia botuese Alb Juris
Gjuha Shqip

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Kjo deklaratë është miratuar nga Kombet e Bashkuara në vitin 1948.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Deklarata Universale e te Drejtave te Njeriut"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.