Kopertina e librit Kodi Civil i vitit 1955 dhe ligji per tatimet e jashtezakonshme

Shpërndaje në:

Kodi Civil i vitit 1955 dhe ligji per tatimet e jashtezakonshme

Çmimi:

1000 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Ligjore
Formati ePub
Shtëpia botuese Alb Juris
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 35

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Kodi civil i vitit 1955 është një botim me vlerë në krijimin e historisë së zhvillimit të legjislacionit civil në kohë.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Kodi Civil i vitit 1955 dhe ligji per tatimet e jashtezakonshme"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.