Kopertina e librit Fjalor Latinisht - Anglisht-Shqip

Shpërndaje në:

Fjalor Latinisht - Anglisht-Shqip

Çmimi:

1500 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Ligjore
Formati ePub
Shtëpia botuese Alb Juris
Gjuha Anglisht
Numri i faqeve 300

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Ky është një fjalor që përmban termat latin të përkthyer në anglisht dhe shqip.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Fjalor Latinisht - Anglisht-Shqip"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.