Kopertina e librit Kodi i Procedures Penale 1979

Shpërndaje në:

Kodi i Procedures Penale 1979

Çmimi:

1000 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Ligjore
Formati ePub
Shtëpia botuese Alb Juris
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 50

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Kodi i Procedurës Penale është i vitit 1979. Ky është legjislacioni i periudhës së diktaturës.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Kodi i Procedures Penale 1979"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.