Kopertina e librit Gjuha shqipe - gjuhë e natyrës

Shpërndaje në:

Gjuha shqipe - gjuhë e natyrës

Çmimi:

2000 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Etnokulturë
Formati PDF
Data e botimit 15 Tetor 2022
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 284
ISBN 978-9928-03-463-2

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Gjuha e kombit shqiptar, ashtu e fjetur prej 500 vjetësh nën pushtim, brenda 10-12 vjetëve pas kësaj errësire arriti e ndriçoi në shqipe, kryeveprat botërore të Shekspirit, Servantesit, Ibsenit, sikur ishin vetë ato, ndoshta edhe ca më mirë. Gjuha shqipe mund të jetë ndër të paktat gjuhë për të mos thënë e vetmja që me 785 fjalët njërrokëshe të saj, njerëzimi mund t’ja nis nga e para formimit të gjuhëve të veta. Dimë se çfarë kemi marr nga gjuhët e tjera, por nuk dimë se çfarë gjuha shqipe iu ka dhënë gjuhëve të tjera.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Gjuha shqipe - gjuhë e natyrës"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.