Kopertina e librit Grama-tik-tok

Shpërndaje në:

Grama-tik-tok

Çmimi:

700 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Për fëmijë
Formati PDF
Shtëpia botuese PUPËZ
Data e botimit 12-11-2020
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 80
ISBN 978-9928-286-97-0

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Gramatika më e vështirë se matematika? Tani, jo më. Në ishullin “GramaTIK-TOK” jetojnë dhjetë banorë gjuhësorë të çuditshëm: emri, folja, mbiemri dhe të tjera pjesë të ndryshueshme e të pandryshueshme të ligjëratës, që janë po aq çamarrokë e të mençur, të ndjeshëm e të lezetshëm sa vetë fëmijët. E rrëfyer si përrallë gramatika bëhet më e kuptueshme e më e dashur për shkollarët e vegjël. Në fund ata argëtohen me lojërat gjuhësore dhe me pasuritë e pafundme që ofron gjuha jonë e bukur.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Grama-tik-tok "

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.