Kopertina e librit Kush jemi ne shqiptarët?!

Shpërndaje në:

Kush jemi ne shqiptarët?!

Çmimi:

2000 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Etnokulturë
Formati PDF
Data e botimit 15-07-2020
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 308

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Karakteri, temperamenti dhe mirësia shqiptare është vetë kombi dhe populli shqiptar. Mund të the- mi pa ngurrim dhe të dakortësuar kombëtarisht dhe ndërkombëtarisht se ky tipar është thesari më i çmuar i popullit tonë, është energjia e bashkuar më e dukshme identitare e tij, është patenta kom- bëtare e trashëgimisë të së kaluarës, e vlerave më të ndritura të së sotmes dhe garancia më e madhe dhe e sigurt e për sfidat e të ardhmes së Shqipërisë dhe shqiptarëve kudo në botë, është ndihma më e vyer e kombit dhe popullit shqiptar në thesarin e kulturës botërore. Mirësia shqiptare ka qenë objekt studimesh prej shekujsh, nga dijetarë, studiues e shkencëtarë nga trevat shqiptare dhe të huaj. Me këtë rast shprehim vlerësimin tonë më të lartë për të gjithë ato që i ndihmuan studimeve të kësaj çështjeje, pavarësisht nga koha, vendi dhe qasja e tyre shkencore. Të gjithë janë të kujtuar e të respektuar në këtë vështrim e tipar të kombit tonë. Ndaj dhe të gjithëve, iu shprehim nderimet tona më të thella dhe mirënjohjen më të lartë. Bazuar mbi këtë trashëgimì historike ndër shekuj, ky libër synon që të përparojë, zgjerojë dhe thellojë edhe më tej studimet në këtë fushë, në dritën e burimeve të reja, të qasjeve moderne dhe të metodave më të përparuara kërkimore e shkencore.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Kush jemi ne shqiptarët?!"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.