Kopertina e librit MONA LIZA

Shpërndaje në:

MONA LIZA

Çmimi:

360 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Fabula & Tregime
Formati PDF
Shtëpia botuese Konica Press
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 144

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Tregime me përmbajtja mjaft specifike, sidomos për shkak se rrëfimi i autorit përvijohet midis reales dhe fantastikës. Pothuaj në të gjitha tregimet e këtij libri ngjarjet e jashtëzakonshme ndodhin në një ambient të zakonshëm. Në disa nga tregimet e këtij libri, objekt narracioni bëhen edhe legjendat shqiptare, të cilat janë burim i pashtershëm frymëzimi. Nëntëmbëdhjetë tregimet e këtij libri janë një lëndë e mjaftueshme për ta ndjerë bukurinë e rrëfimit. Pa përjashtim, të gjitha tregimet e këtij vëllimi në fakt të zhysin thellë në mendime për të arritur te përfundimi se autori na ka rrëfyer ngjarje që prekin edhe fantastiken, por që thellë në vetëdijen tonë janë reale.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "MONA LIZA"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.