Kopertina e librit Stacioni

Shpërndaje në:

Stacioni

Çmimi:

360 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Dramë
Formati PDF
Shtëpia botuese Konica Press
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 61

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Drama “Stacioni” është një vepër që ironizon me qasjen e gabuar ndaj politikës, historisë, kulturës dhe shumë gabimeve tjera, të cilat i bën shoqëria shqiptare në përgjithësi. “Stacioni” është dramë për shoqërinë shqiptare, në të cilën marrin pjesë optimistët, pesimistët, por edhe ata që vuajnë për të kaluarën. Është dramë mbi zhgënjimin, mashtrimin, dramë për idealistët, të cilët, edhe pse jetojnë në një realitet tjetër, akoma mendojnë se idealet e tyre janë shpëtimi i popullit. Dramë, në të cilën është kombinuar fryma kafkaine dhe beketiane, sepse bëhet fjalë për një pritje të trenit, i cili në momentin kur ata duhet të jenë të gatshëm të hipin në të, atyre u ik...Dramë me protagonistë që secili ka qëllimin dhe botën e vet dhe të cilët nuk arrijnë të gjejnë gjuhë të përbashkët, ndonëse të gjithë janë në pritje të një treni (imagjinar)....

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Stacioni"

Kopertina e librit PUS

PUS

360 Lekë

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.