Kopertina e librit Diplomaci mjedisi

Shpërndaje në:

Diplomaci mjedisi

Çmimi:

2000 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Edukim
Formati PDF
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 451
ISBN 999560368-3

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Studentët e nivelit të dytë, kanë mundësinë dhe aftësinë të kuptojnë kuadrin institucional të politikave mjedisore, një metodë e bazuar në ndërtimin e politikave mjedisore; Sistemi i menaxhimit mjediisor, metodate përmirësimit të politikave mjedisore, aspektet teknike të hartimit të politikave mjedisore, instrumentat për implementimin e politikave mjedisore, kuadri ligjor, etj.
Libri fillon sigurisht me kapitullin hyrje ne mjedis, ku ndeshesh me pwrkufizimin e tewrmave mbi mjedisin dhe me koncepte se si te identifikosh disa politika te rendesishme mjedisore, qe ne perballemi sot apo me çwshtje se si mund te pershkruash shkurt dilemat e medha mjedisore. Një kapitull tjetër është ai i analizës mjedisore, ku jepen njohuritë bazë mbi Vlerësimin Strategjik Mjedisor - VSM, mbi Vlerësimi e Ndikimit Mjedisor - VNM, mbi Pëlqimin dhe auditimi i Ndikimit Mjedisor, ku nuk mungojnë të jepen edhe objektivat e zgjidhjet përkatëse të ofruara prej tyre.
Njohuritë bazë të legjislacionit shqiptar mbi çështjet kryesore mjedisore nga mbetjet urbane dhe Njohuritë bazë të legjislacionit shqiptar mbi çështjet kryesore mjedisore të ndotjes së ujrave.
Njohuritë bazë të legjislacionit Shqiptar mbi çështjet mjedisore të ndotjes së tokës; Njohuritë bazë të legjislacionit Shqiptar mbi çështjet mjedisore të ndotjes së ajrit; Njohuritë bazë të legjislacionit Evropian mbi çështjet mjedisore nga mbetjet urbane;
Njohuritë bazë të legjislacionit Evropian të ndotjes së ujërave, tokës dhe ajrit....

Vlerësime

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

1 përshtypje

Noela Tafa

0 0

Libra të ngjashëm me "Diplomaci mjedisi"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.