Kopertina e librit E drejta mjedisore

Shpërndaje në:

E drejta mjedisore

Çmimi:

2000 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Edukim
Formati PDF
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 507
ISBN 999560369-1

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Ky libër ofron një teori të gjerë dhe njohuri praktike të së drejtës në përgjithësi si dhe asaj krahasuese. Qëllimi kryesor është të sigurojë njohuri të gjëra të konventave kryesore mjedisore dhe të stimulojnë diskutimin dhe analizat krahasuese të problemeve mjedisore, duke rritur dhe aftësinë negociuese; Gjithashtu ajo mbështet propagandimin e njohurive dhe shkëmbimin e eksperiencave.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "E drejta mjedisore"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.