Kopertina e librit Kolovargje

Shpërndaje në:

Kolovargje

Çmimi:

400 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Për fëmijë
Formati ePub
Shtëpia botuese PUPËZ
Data e botimit 08-02-2020
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 40
ISBN 978-9928-286-61-1

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Libri “ Kolovargje” i serisë “ Luaj dhe shkruaj” me poezi pamore, i kushtohet lexuesit fillestar, parashkollor. Ky libër ndërveprues i shkruar me shkronja të mëdha shtypi e fton fëmijën që poezitë në formën e lodrave të tij më të dashura t’i shkruajë strofa-strofa (kat më kat porsi pallat) si poezitë e zakonshme. Gjithashtu e mëson se si të krijojë vetë poezi pamore dhe si t’i përdorë për të shprehur anën krijuese e për t’i befasuar të tjerët me artin e tij.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Kolovargje"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.