Kopertina e librit Një dreçkë me kleçkë

Shpërndaje në:

Një dreçkë me kleçkë

Çmimi:

400 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Për fëmijë
Formati ePub
Shtëpia botuese PUPËZ
Data e botimit 08-03-2020
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 40
ISBN 978-9928-286-64-2

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Libër i serisë “Luaj dhe shkruaj” për lexuesin fillestar. Një histori vetëm me një fjali. Një rrëfim plot humor e me gabime, në kuptime e në ilustrime, plot me fjalë ngatërrestare, nga të cilat fëmijët do të gjejnë të saktën fare. Në çdo treshe fjalësh që rimojnë me njëra-tjetrën vetëm njëra fjalë e çon përpara historinë. Ky libër ndërveprues e fton fëmijën të luajë me kuptimet e fjalëve, duke i mprehur logjikën dhe mendjemprehtësinë. Në fund të librit ka lojëra zbavitëse gjuhësore.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Një dreçkë me kleçkë"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.