Kopertina e librit Shtëpia e gudulisur

Shpërndaje në:

Shtëpia e gudulisur

Çmimi:

400 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Për fëmijë
Formati ePub
Shtëpia botuese PUPËZ
Data e botimit 20-01-2021
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 40
ISBN 978-9928-341-03-7

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Kjo histori u kushtohet fëmijëve ndryshe, botës së tyre të veçantë, vetëbesimit dhe fantazisë. Bën fjalë për vizatimin e të një djali, i cili i mëshonte shumë lapsit dhe viza i dilte e dridhur. Shtëpiza me emrin Fërfëllizë, e cila dukej si e gudulisur, jeton bashkë me të gjitha vizatimet në fshatin e shtëpive të vizatuara me emrin Pikëvizë. Aq shumë mërzitet ajo nga përbuzjet e shtëpive të tjera, sa niset drejt Polit të Veriut, që të ngrijë e të ndihet e fortë si të gjitha shtëpitë. Dhe, siç e di, çdo pengesë është një aventurë… që na jep një mësim që nuk e harrojmë kurrë.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Shtëpia e gudulisur "

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.