Kopertina e librit Flutura nëpër botë

Shpërndaje në:

Flutura nëpër botë

Çmimi:

800 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Biografi & Autobiografi
Formati PDF
Shtëpia botuese Dy lindje - Dy perendime
Data e botimit 12 Mars 2024
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 116
ISBN 978-9928-298-63-8

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

“Ik fluturo nëpër botë, por mos harro nga ke
ardhur dhe kush je! Kthehu!”

Ky libër nuk duhet lexuar, por rilexuar. Një libër
autobiografik dhe jo vetëm. I aftë të provokojë
brendinë e shpirtit të brezave që u lindën në
komunizëm dhe që përjetuan demokracinë.
Pa manipulime, pa servilizëm, Flutura na sjell
jetën e saj me dy anët e medaljes, të gëzimit e të
dëshpërimit, të mallit, të përmallimit e të çmalljes,
të përpjekjes dhe të dështimit. Ajo nuk ka nevojë të
shtiret e të idealizojë jetën e saj dhe as nuk e merr
mundimin.
...
E në fund të librit, lexuesi pyet veten, a mos ka ardhur
çasti që njeriu të rishkruajë rregullat; qëllimet, të
respektojë të mëdhenjtë e të mëshirojë të vegjëlit?!
Të pyesë veten, a jemi vërtet drejt përparimit?
Dhe vërtet, kushtet janë më të mira, por a jemi ne
më të lumtur? A jemi të rrethuar nga familjarët tanë,
apo fëmijët do të rriten me gjyshërit? A ditëm ne të
përcjellim të njëjtin respekt dhe dashuri tek brezi
tjetër, si baballarët dhe gjyshërit tanë?
Kjo, sa jemi në kohë, sepse nesër mund të jetë vonë...

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Flutura nëpër botë "

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.