Kopertina e librit PROZË POETIKE DHE AFORIZMA

Shpërndaje në:

PROZË POETIKE DHE AFORIZMA

Çmimi:

500 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Biografi & Autobiografi
Formati PDF
Shtëpia botuese Lena, Prishtine
Data e botimit 10-09-2022
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 96
ISBN 978-9951-29-050-0

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Si mund ta dija, atë natë dimri të 2013-s, kur babai më dha ditarin me shënime nga jeta e tij, se sa shumë do i kthehesha e rikthehesha për ta lexuar nëpër vite! Në atë çast e lashë në studio, me shpresën se një ditë do të më frymëzonte për të shkruar një libër.

Në shkurt të 2014-s, kur babai pësoi një iktus, që e pamundësoi prej asaj që na lidhte më tepër së bashku, fjala, unë u ndjeva e vetme, e zemëruar dhe e tradhtuar nga jeta. Nuk mund të bisedoja më me të vetmin person që dinte të më dëgjonte dhe të më jepte këshilla të vlefshme. Nuk mund të ndaja më me të projektet e mia letrare për të tashmen dhe të ardhmen...

Atëherë, vëmendjen dhe mendimet i ktheva te ditari, i cili nuk përfaqësonte më fragmente të jetës së babait, por një thesar të paçmuar.

Prozat poetike dhe aforizmat janë marrë nga ditari i tim eti. Ato janë botuar në gjuhën angleze nga shtëpia botuese “Poetry Planet Book” në vitin 2022 dhe kopje të tij ndodhen në Bibliotekën Kombëtare në Filipine. Gjithashtu, janë botuar edhe në Itali nga “Youcanprint” me titullin: “Tra le righe di un diario” (Në rreshtat e një ditari).

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "PROZË POETIKE DHE AFORIZMA"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.