Kopertina e librit Infermieri Sëmundje Infektive

Shpërndaje në:

Infermieri Sëmundje Infektive

Çmimi:

500 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Mjekësi
Formati PDF
Shtëpia botuese Real – Stamp Tiranë
Data e botimit 2017
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 138
ISBN 978-9928-4698-2-3

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Infermieri Sëmundje Infektive është një nga librat e katalogut për infermierë. Në këtë libër përshkruhet vlerësimi, monitorimi dhe trajtimi infermieror i pacientëve me sëmundje ngjitëse. Kujdesi infermieror në këtë fushë fokusohet në marrjen e njohurive të thelluara të patogjenëve, mjekimit antimikrobik dhe masave të kontrollit të infeksionit për të parandaluar përhapjen e infeksioneve në ambientet shëndetësore. Edukimi shëndetësor zë një vend të rëndësishëm për parandalim, mjekim, vaksinim.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Infermieri Sëmundje Infektive"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.