Kontakte

Për bashkëpunime, pyetje rreth shërbimeve tona apo ndihmë përdorimi në platformë, mund të na kontaktoni në një nga format e mëposhtme.

Ne do t'ju përgjigjemi përmes email-it brenda 3 ditësh pune!

Adresa

Bulevardi "Gjergj Fishta"
Nd. 24, H. 3, Ap. 59, KP 1023
Tiranë, Shqipëri

Numri i telefonit

+355 6740 704444

Email

info@libroteka.al

Regjistrohu në newsletter

Merrni në email njoftimet më të fundit mbi
librat e rinj, ofertat dhe artikujt më të fundit.