Pyetje të shpeshta

  • Të përgjithshme
  • Shitësi i librit
  • Blerësi i librit
  • Llogaria dhe profili
  • Libra, autorë dhe shtëpi botuese

Të përgjithshme

A është me pagesë regjistrimi në platformë dhe a ka kosto mirëmbajtjeje?

A mund ta përdor llogarinë time për blerje dhe për shitje njëkohësisht?

A mund të blej/shes një libër nëse jam duke e përdorur platformën nga celulari ose tableti?

Çfarë është një eBook?

Çfarë është ePUB?

Shitësi i librit

Jam një autor, si mund të publikoj dhe të shes librin tim në faqen tuaj?

Çfarë kushtesh teknike duhet të përmbushë libri im që të aprovohet në faqe?

Çfarë madhësie duhet të ketë formati pdf i librit që dua të ngarkoj në faqe?

Sa kohë qëndron libri në pritje për aprovim?

Në cilat raste mund të më refuzohet libri që dua të publikoj në platformë?

Mund të nxjerr në shitje libra shkollorë?

A do të njoftohem kur të më aprovohet/shitet libri?

Pasi libri ngarkohet në platformë, a keni ju të drejtë të bëni ndryshime mbi të?

A ka nevojë për manaxhim të vazhdueshëm pas publikimit të librit?

A ka kosto publikimi i librit në platformën tuaj?

A mbani përqindje për shitjen e librit?

Sa kohë qëndron libri në platformë?

Çfarë është ISBN dhe a më duhet për librin elektronik?

Unë e kam librin vetëm në format letër, a mund ta bëni ju kthimin në format elektronik?

A mund të kërkoj që të kryeni ju të gjithë procedurën e publikimit të librit për shitje?

A mund të lidhim një kontratë paraprakisht?

Si mund t’ju njoftoj për shkeljen e të drejtës së autorit?

Si të vendos një libër në ofertë?

Si të heq një libër nga oferta?

Si të shikoj fitimet e mia?

Si të tërheq fitimet e mia?

Si mund të promovoj librin tim në platformën tuaj?

Si mund t’ju kontaktoj përmes faqes?

Blerësi i librit

Në çfarë pajisjesh lexohet libri dhe a kam nevojë për ndonjë program të posaçëm?

Sa kohë kërkon shkarkimi i librit pas blerjes?

Pasi të kem bërë blerjen, a do të jetë gjithmonë i disponueshëm libri?

Po nëse autori vendos ta heqë librin nga platforma, çfarë ndodh me librin tim?

A mund t'i printoj librat që kam blerë?

A blihet një libër me të drejtë kthimi?

A mund të marr me qira një libër?

A mund të kërkoj një faturë tatimore pas blerjes së librit?

Cila është mënyra e pagesës që ofroni?

A është e sigurt pagesa online në platformën tuaj?

Çfarë ndodh nëse nuk arrrij të përfundoj procesin e blerjes?

A mund të kontaktoj autorin apo personin që ka publikuar librin në platformën tuaj?

Si të blej një libër?

Si të shikoj librat që kam blerë?

Si të shkarkoj librat që kam blerë?

Llogaria dhe profili

Si të krijoj një llogari?

Si të hyj në llogari?

Si të ndryshoj/plotësoj të dhënat e profilit tim?

Si të ndryshoj fjalëkalimin?

Si të gjej fjalëkalimin e humbur?

Si të ngarkoj/ndryshoj foton e profilit?

Si të çaktivizoj llogarinë?

Si të përzgjedh se cilat njoftime dua të marr?

Libra, autorë dhe shtëpi botuese

Si të kërkoj një libër në platformë?

Si të rendis librat sipas çmimit?

Si të njoftohem për librat në ofertë?

Si të shoh librat më të fundit që janë publikuar?

A ka libra të disponueshëm në gjuhë të tjera përveç gjuhës shqipe?

Si të lë përshtypjen time për një libër?

Si të ndryshoj përshtypjet që kam bërë për një libër?

Si të shpërndaj një libër?

A mund të marr rekomandime për libra të ngjashëm bazuar në librin që kam lexuar?

A mund të lexoj pjesë të librit përpara se ta blej atë?

Si të shikoj të gjithë librat e një autori në faqe?

Si të shikoj të gjithë autorët e Librotekës?

Çfarë informacioni mund të gjej për një autor të veçantë?

Si të shtoj një autor të ri?

Si të shtoj informacion për një autor ekzistues në faqe?

Si të shtoj një libër apo autor të preferuar?

Si të shikoj autorët dhe librat e mi të preferuar?

Si të shikoj të gjithë librat e një shtëpie botuese?

Si të shtoj një shtëpi të re botuese?

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.