Kopertina e librit Menaxhimi ekonomik mjedisor i ndërmarrjeve

Shpërndaje në:

Menaxhimi ekonomik mjedisor i ndërmarrjeve

Çmimi:

3000 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Edukim
Formati PDF
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 300

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Që të sigurohen brezat e së ardhmes për të patur të njëjta alternativa zhvillimi, si brezat që jetojnë sot, kërkon që faktorët ekonomik, shoqëror dhe ekologjik të ekuilibrohen: duke ruajtur kulturën vendase, duke mbrojtur mjedisin, duke ruajtur burimet dhe tiparet natyrore, për t’i dhёnё formë tё qëndrueshme komuniteteve dhe zhvillimit ekonomik. Mbrojtja e mjedisit përbën një nga çështjet më kryesore që shqetëson sot njerëzimin.
Zhvillimi i qëndrueshëm - zhvillim që plotëson nevojat e të tashmes pa rrezikuar mundësitë e brezave të ardhshëm për të plotësuar nevojat e tyre. Është një koncept i përhapur dhe gjerësisht i pranuar, jo vetëm nga studiuesit e ekonomisë e mjedisit, por edhe nga udhëheqësit politik dhe vendimmarrësit, kudo në botë.
Që të ruhet kjo bazë, mjedisi duhet mbrojtur prej të gjitha veprimtarive që prishin drejtpeshimin natyrë – mjedis – njeri. Menaxhimi mjedisor është manaxhimi i aktiviteteve të komunitetit, i cili ka patur ose mund të ketë një ndikim në mjedis, duke ruajtur burimet natyrore, kufizuar lëshimet e ndotjeve dhe elementët e rrezikshme të mjedisit, si dhe të mbrojtjes së shëndetit të punëtorëve dhe të banorëve të Komunitetit.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Menaxhimi ekonomik mjedisor i ndërmarrjeve"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.