Kopertina e librit Romani i Dashurisë (Trilogjia e Shkodrës)

Shpërndaje në:

Romani i Dashurisë (Trilogjia e Shkodrës)

Çmimi:

750 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Roman
Formati web
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 93
ISBN 9789928330581

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Në aeroportin Heathrow të Londrës ndodh diçka misterioze midis një mashkulli dhe një femre, të dy shqiptarë. Historia nuk ka asnjë pamje. Por ka një audio. Çfarë ka ndodhur? Ky është diskutim mes një gazetari dhe një shkrimtari. Gazetari, të cilit i duhet ta "zbardhë", ta hedhë në letër, këtë histori, ndihet i zënë në kurth, prandaj e quan Romani i Frikës. Shkrimtari, që ka tjetër pikë shikimi, e quan Romani i Dashurisë. Çfarë është në të vërtet? Mbetet për t'u lexuar libri.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Romani i Dashurisë (Trilogjia e Shkodrës)"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.