Kopertina e librit Shkenca Mjedisore

Shpërndaje në:

Shkenca Mjedisore

Çmimi:

2000 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Edukim
Formati PDF
Data e botimit 15-01-2014
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 585

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Shkenca e mjedisit është një studim sistematik i mjedisit dhe vendit, e cila na përket dhe ne. Si një shkencë relativisht e re, ndërdisiplinore, ajo përfshin dhe shkencat e natyrës, shkencat shoqërore dhe njerëzore në një studim të plotë të botës rreth nesh. Në ndryshim nga shumë disiplina të tjera, shkenca e mjedisit është e orientuar drejt një misioni.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Shkenca Mjedisore"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.