"Mental Cage" Shkrim

Shpërndaje në:

"Mental Cage" Shkrim

Çmimi:

100 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoritë Filozofi, Motivim
Formati PDF
Data e botimit 10-11-2018
Gjuha Anglisht
Numri i faqeve 1

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Heterosexual women who have had or have more than one partner or even flirts are misjudged, prejudiced and abused just as harshly as homosexual individuals, so I think we urgently need a Sexual Freedom Pride Parade as well! ...joking. Of course I don't believe in asking for one's freedom. Freedom is given to you at birth. If they steal it from you, you don't ask for it, you take it back. It's yours. It belongs to you.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me ""Mental Cage" Shkrim "

Regjistrohu në newsletter

Merrni në email njoftimet më të fundit mbi
librat e rinj, ofertat dhe artikujt më të fundit.