Ina Zeneli

Ina Zeneli, e lindur në Shqipëri në qershor të vitit 1989, e zbuloi dashurinë për rrëfimin që në moshë të re. Ajo ra në dashuri me librat dhe kjo dashuri ndezi një pasion të thellë për të shkruar.

Shkrimi i Inës është i frymëzuar nga dashuria e saj për fëmijët dhe të rriturit. Librat e saj përfshijnë "Djali që foli drejt telasheve", "Gudulisjet, lodrat dhe meloditë" dhe "Hanna The Job Quitter".

Ajo nuk i përmbahet vetëm një lloj historie. Në romanin e saj të parë, "Duke parë vdekjen në sy", ajo ndërthur jetën reale me imagjinatën në një mënyrë të qetë.

Ky libër tregon një histori magjepsëse që gërsheton mistiken dhe magjinë. Është e mbushur me ngjarje të jashtëzakonshme që të bëjnë të vësh në dyshim kufirin midis asaj që është e zakonshme dhe asaj që është magjike. Libri eksploron fuqinë e të besuarit si në mallkimet ashtu edhe në mrekullitë.

Ina ka vënë zemrën dhe shpirtin në çdo fjalë të kësaj historie. Ajo shpreson se përralla e Rachel do t'ju frymëzojë dhe do t'ju kujtojë se shpresa nuk zbehet kurrë, edhe në kohë të vështira. Udhëtimi i Rakelës tregon forcën e shpirtit njerëzor dhe fuqinë e palëkundur të dashurisë dhe mbështetjes në kohë të vështira.

Për lexuesit: Për ata që marrin këtë libër dhe nisin këtë rrugëtim, Ina u thotë një falenderim të përzemërt. Ajo është e përulur nga zgjedhja juaj për të lexuar këtë histori, e cila u ndikua nga një person i veçantë, por privat.

Ky libër feston forcën e njerëzve që bashkohen, frymëzimin që sjell dhe ndikimin e jashtëzakonshëm të mbështetjes së palëkundur. Faleminderit lexues të dashur që jeni pjesë e kësaj aventure.

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.