Maksim Pejo

Maksim Pejo. I datëlindes 5 prill 1956. Inxhinier në telekom. Aktualisht në pension.

Nga Maksim Pejo

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.