Shtëpia botuese Shkodra

Nga shtëpia botuese "Shkodra"

Kopertina e librit Lamsh

Lamsh

500 Lekë

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.