Kopertina e librit Tomorri - Kult fatt(d)hënës

Shpërndaje në:

Tomorri - Kult fatt(d)hënës

Çmimi:

3000 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Histori
Formati PDF
Data e botimit 15-10-2021
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 299

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Më parë na duhet të mblidhemi për t'i dhënë fjalën njëri-tjetrit, se çfarë duhet të bëjmë ne për këtë trevë, çfarë mund t'i japim ne nga vetja kësaj treve, dikush me laps, dikush me mendje, dikush me vjersha, dikush me vreshta, sepse nuk është ai, Tomorri, apo ajo treva rreth tij që ka nevojë për ne, por jemi ne që kemi nevojë për Tomorrin, për kodrat e tij. Dhe kjo nevojë e tyre është e pakta detyrim që ne i kemi brezit pasues, duke iu lënë një mjedis të natyrshëm. Njerëzia e kësaj treve nuk do të jetë për të përçuar këto vise e visare, por edhe për të ndalur dorën barbare, duart kundër këtyre vlerave që sikur të ishin të gjata, edhe Hënën do të shkatërronin.

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Tomorri - Kult fatt(d)hënës"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.