Kopertina e librit Vëzhgime mbi lashtësinë e gjuhës shqipe

Shpërndaje në:

Vëzhgime mbi lashtësinë e gjuhës shqipe

Çmimi:

700 Lekë

Shto librin tek lista e librave të preferuar.

Kategoria Histori
Formati PDF
Gjuha Shqip
Numri i faqeve 147

Pajisjet ku mund të lexohet libri

Desktop
eReader
Tablet
Windows
IOS
Android

Përmbledhja

Libri ”Në kërkim të rrënjëve”, është një studim i vëmendshëm
dhe njëkohësisht një ndihmesë me vlerë në rrafshin kulturologjik
dhe linguistik i cili shtron pyetje të rëndësishme të origjinës
së zanafillave gjuhësore të njerëzimit.
Në këtë libër do të lexoni:

Shqipja gjuhë rrënjore
Gjuha si fosile e historisë së popujve
Enigma indoeuropiane
Europianishtja, një mit apo..?
Çfarë gjuhe flasin pellazgët?
Emrat e perëndive
Dëshmi të tjera rreth gjuhës pellazge
Alfabeti Fenikas dhe ai i Elbasanit
Dhe Homeri fliste "shqipen" tonë
Çfarë gjuhe kanë folur Ilirët?
A është gjuha homerike gjuha e Ilirëve?
Toponime Ilire të Stefan Bizantini
Sanskrishtja e krahasuar me shqipen
Misteri i gjuhës Burushaski
Mbeturina të gjuhës ilire në Europë
Fjala "ujë" në pesëmbëdhjetë gjuhë
Rreth fjalës së lashtë "Tragjik"
Stela e Lemnos
Fjalori etrusk i Romolo Staciolit
Gjuha foshnjore e Indoeuropianëve
Anglishtja dhe shqipja gjuhë rrëngjore

Vlerësime

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lini përshtypjen tuaj

Ju duhet të bëni log in për të shtuar një përshtypje.

Libra të ngjashëm me "Vëzhgime mbi lashtësinë e gjuhës shqipe"

Regjistrohu në newsletter

Njoftohu me email mbi librat e rinj, ofertat dhe shkrimet e fundit.